dilluns, 23 de maig del 2011

Resultats de proves i campionats‏

Hola a tothom. Escric a títol personal, però crec que a tothom els interessarà saber com han anat els resultats de les proves de la Federació (estrelletes) que s'han fet aquests darrers dies.

Les patinadores que han aprovat les proves i que han aconseguit el diploma federatiu són les següents:

Castellar del Vallès, 7 de maig:
  • 1ª estrelleta: CRISTINA CASANOVAS, CARLA CORNET, LAIA MARTÍ, SARA PÉREZ, NÚRIA PLANÀS, ANNA PRESEGUER, NAÏS SALOMÓ
  • 2ª estrelleta: ESTEFANIA FERRER

Vic, 21 de maig:
  • 3ª estrelleta: ARIADNA VILADECÀS
  • Certificat: JUDIT COSTA, MARTA PRAT, BERTA TIÓ

(si me n'he deixat algú o m'he equivocat en alguna dada, demano disculpes)

Són uns resultats magnífics, que demostren que la feina s'està fent molt bé. Felicitats a totes les patinadores i també a les entrenadores. I a tots i totes que us heu presentat a aquestes proves i que no heu pogut aprovar-les, no us preocupeu, que de segur que ho aconseguireu el proper cop.

I, com que aquí no es para mai, us recordo que aquest dissabte dia 28 (el dia del Barça), a Vilafranca del Penedès tindrà lloc la fase intercomarcal del torneig Interclubs, en la qual participaran els patinadors i patinadores que en les fases anteriors havien pujat a podi (tres primers llocs) en cada categoria.
Així hi aniran (per ordre de categoria on participen): LAIA MARTÍ, CARLA CORNET, NAÏS SALOMÓ, ARNAU VILAMITJANA, ARIADNA VILADECÀS, JUDIT COSTA, BERTA TIÓ i MARTA PRAT.
Ja informarem de com hagi anat en aquest torneig i qui aconsegueix classificar-se per a la final de la província de Barcelona.
Salutacions,
JORDI MARTÍ (pare de l'Alba i la Laia)